Način isporuke

Troškove isporuke poručene robe koja nije van gabarita snosi kupac, po važećem cenovniku kurirske službe AKS Šabac.

http://www.aks-sabac.com/cenovnik.html

Roba koju isporucujemo kurirskom sluzbom AKS u najvecem broju slucajeva se isporucije danas za sutra, iako se AKS ugovorom ogradio da to moze da bude i do 3 radna dana. Iz tog razloga ne možemo potrošačima obecati tacan dan kad ce roba biti isporucena, vec samo dostavljamo obavestenje kad je AKS posiljku preuzeo od nas i koji je broj posiljke, kako bi potrošači i sami mogli preko AKS-ovog sajta da pratite sta se desava sa posiljkom. Sto se tice dela dana kad ce se izvrsiti isporuka, ni tu ne dajemo bilo kakva obecanja, jer AKS vrsi isporuke u toku celog radnog dana, i mi nemamo nikakvu mogucnost da uticemo na to da li ce posiljka biti isporucena u toku jutra, popodneva ili veceri.

Za isporuku poručene robe većeg gabarita, molimo Vas da se informišete preko brojeva telefona 011/8727-785 i 065/8727-785.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.


U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 5 radnih dana, iako je Zakonom o zaštiti potrošača predviđen maksimalan rok od 30 dana.

Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke.

Takodje ukoliko neki artikal nemamo na stanju možemo Vam ponuditi artikal sličnih karakteristika.

U slučaju da Vam je potreban neki od teže nabavljivih artikala uvek nas možete kontaktirati na naše brojeve telefona, radi utvrđivanja mogućnosti nabavke.